E-handel, Webbdesign & Programutveckling

ODB är ett Österbotten baserat mjukvaruutvecklingsföretag. Vi har kreativa och passionerade utvecklare, specialister på att utveckla e-handelswebbplatser med WooCommerce WordPress.

Vi använder de senaste branschstandarderna för kodning och design för att säkerställa att din WordPress-webbplats fungerar bra och ger en attraktiv och engagerande användarupplevelse.

Web Design Oakville

Få din personliga e-handelsbutik!

Varför hyra WordPress-utvecklare från ODB?

De senaste trenderna visar att e-handel har en ljus framtid och kommer också att vara ett lönsamt företag under de närmaste åren. Och ODB kan hjälpa dig att etablera ditt företag online och öka din vinst genom online-publiken.
Vi kan hjälpa till med din befintliga estore till uppgraderingen till senaste tekniken eller skapa en ny för dig om du inte har någon butik än.

E-handelsutveckling

Det finns många alternativ att utveckla din elektroniska e-handelswebbplats när det gäller teknik. Vi använder WordPress, WooCommerce för att utveckla Estore och erbjuda anpassade temat designa och integrera, säkra och säkra online betalningssystem.
Vi tillhandahåller anpassad e-handelslösning enligt dina önskemål och behov. Så vi går igenom ditt företag och dess nuvarande arbete och ger dig den bästa lösningen. Vi analyserar, utformar, implementerar och testar produkten noga innan du går online för att minimera fel och problem.

E-handel Design

Att designa din e-handelsbutik är väldigt kritisk. Det är bara ingen process att köpa produkten. Men det måste vara en enkel och bekväm process, med minsta klick för att slutföra köpet. Tanken är att ge erfarenheten som aldrig tidigare. Våra kreativa designers tar information från dig för att skapa en design av dina drömmar för ditt företag.