Parasta

digitaalista näkyvyyttä

ODB tekee

Kaikenlaisia digitaalisia ratkaisuja yrityksellesi

1

Webbdesign

Nettisivujen suunnittelu on paljon enemmän kuin vain kuvien, värien ja tekstien yhteensovittamista. ODB ohjelmoi nettisivujen pohjat itse ja käyttää erilaisia ratkaisuja, jotka sopivat kunkin yrityksen tarpeeseen.

Graafinen suunnittelu

Graafista suunnittelua nettisivuille ja markkinointimateriaalina käytettäväksi. Voimme myös suunnitella yrityksellesi logon. Uudistamme vanhaa logoasi, tai suunnittelemme uuden logon.

Valokuvaus ja sisältö

Autamme sinua kotisivusi sisällön suunnittelussa. Tulemme mielellämme yritykseesi paikan päälle saadaksemme tarvittavaa materiaalia sisältöä varten. Voimme myös ottaa tarvittavat valokuvat.

Landing Page Design

Jos et juuri nyt tarvitse kokonaista kotisivustoa, vaan ennemminkin vain sivun, josta asiakkaasi löytävät yrityksesi ja yhteystietosi helposti, voimme toimittaa sinulle yksinkertaisen nettipohjan. Meiltä löytyy ratkaisu kaikenlaisille yrityksille.

2

Sähköinen kaupankäynti

Kehitämme yrityksellesi toimivan nettiratkaisun sähköiseen kaupankäyntiin. ODB:llä on kokemusta liike-elämästä. Kun valitset ODB:n suunnittelemaan nettikauppasi voimme myös asiantuntijoina auttaa sinua, kun suunnittelemme myyntiäsi ja markkinointiasi netissä. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin mietimme yhdessä parhaan mallin juuri sinulle.

Nettikauppa

Nykyisin yhä useampi ostaa tuotteita netistä. Vaatteet, kirjat, meikit, koneet ja erilaiset laitteet on helppo tilata netin kautta. Sinäkin voit perustaa oman nettikaupan, jossa myyt tuotettasi laajalle yleisölle. Jos suunnittelet nettikaupan perustamista, ota yhteyttä ODB:hen, niin mietimme yhdessä kanssasi ratkaisun juuri sinulle.

Tuotevalokuvaus

Tarvitset nettikauppaasi kuvia tuotteistasi. Meillä on kokemusta tuotekuvauksesta. Voimme tulla yritykseesi ottamaan tarvittavat kuvat.

3

Webbihotelli ja tietokantajärjestelmät

Nykyaikaisilla toimivilla yrityksillä on erilaisia työtä helpottavia tietokantajärjestelmiä. Asiakasrekisterit, erilaiset maksut, yrityksen omistukset ym. ovat asioita, jotka on hyvä säilyttää yrityksen tietokannassa, josta ne helposti löytää tarvittaessa. ODB:ssä tiedetään yritysten tarpeet, joten voimme auttaa sinua sähköisen tietojärjestelmäsi kehittämisessä. Teemme yrityksestäsi tehokkaamman.

Voit myös vuokrata kotisivullesi sekä s-postillesi paikan webbihotellistamme. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Österbottens Databyrå Ab
S-posti
Osoite
  • Höåsvägen 31
  • 64210 Kalax
fi-registrar
Top