VAD VI GÖR

about
abt-icon01
On-line "tidsbokning" : Ett modernt och smidigt on-line bokningssystem ökar chanserna till fler genomförda bokningar. Testa våra On-line bokningsfunktioner och låt era kunder boka direkt från er hemsida.
abt-icon02
On-line körjournal : Registrera dina resor i en digital körjournal online. När som helst kan du logga in och skriva ut körjournalen. Enklare än så kan det inte bli.
abt-icon02
On-line "stämpelklocka" : Stämpelklockan gör det enkelt för anställda att rapportera sin tid snabbt och lätt med bara ett knapptryck. Man kan exempelvis registrera när man kommer till arbetet, när man är på lunch och när man går för dagen.
abt-icon03
On-line fakturering : Med Hewecon fakturereringprogram kan du enkelt och snabbt skapa och skicka fakturor till dina kunder via e-post. Du kan också skapa ett eget kundregister, produktregister och registrera inbetalningar.

 

Vi gör alla typer av digitala lösningar

Österbottens Databyrå Ab levererar helhetslösningar till företag med mål att lyfta sin digitala närvaro. Webb, Skräddarsydda appar ,e-handelslösningar och grafiska identiteter – är några av de grejer vi sysslar med.

Vi har ett team av kompetenta mjukvaruutvecklare / kreativa webbdesigners som ständigt arbetar med kunder för att uppfylla sina strategiska mål genom att tillhandahålla högkvalitativa, tekniskt drivna lösningar och Creative Designs.

Kontakta oss - för att diskutera just Ditt projekt!