Det bästa av din

digitala närvaro

Vad vi gör

Vi gör alla typer av digitala lösningar

1

Webbdesign

Att utforma en webbplats för ditt företag består av mycket mer än bara blandningen av korrekta teckensnitt, färger och former. ODB bygger webbplatser från början och arbetar med omfattande webblösningar.

Vi uppfyller din vision genom att bilda en konkret produkt tillgänglig för dina kunder. Vi tar hänsyn till er situation och era behov samt utvecklar en personlig anpassning därefter.

Grafisk design

Vi utvecklar grafisk design både för din webbsida och för ditt traditionella marknadsföringsmaterial. Vi hjälper dig även med flygblad och annonser eller med din logo oavsett om du vill ha en helt ny eller behöver en uppfräschning din nuvarande.

Fotografering och innehåll

Vi hjälper dig med hemsidans innehåll och övrigt material. Vi besöker gärna ditt företag för att få en inblick och därefter kunna utforma passande innehåll och layout.

One Page

Behöver du för tillfället ingen fullständig webbsida? Utan snarare en landningssida, där dina potentiella kunder kort får ta del av dina kontaktuppgifter och grundläggande information på ett logiskt sätt? Då kan du diskutera med oss så hittar vi en lösning som passar bäst för just din situation.

2

E-handel

Vi utvecklar skräddarsydda plattformar för din e-handel. Genom att välja oss för utveckling av e-handel kan du säkerställa dig om att du valt ett team av erfarna utvecklare som även besitter erfarenhet av att driva en e-handel. Detta ger ett stort mervärde för att din handelsplatform ska utvecklas.

Funderar du på att starta ett online-företag? Kontakta oss så diskuterar vi vidare kring vad som är den bästa lösningen för just dig.

Webbshop

Mer och mer av dagens handel flyttas till webben idag. Genom att utveckla en webbshop placerar du din butik på nätet och låter dina kunder få åtkomst till dina produkter oavsett tid eller plats.

Produktfotografering

Till din webbshop behövs bilder på produkterna du erbjuder. Detta har vi erfarenhet av och hjälper dig med.

3

Webbhotell

När du har en hemsida behövs ett webbhotell, såvida du inte har en egen server. Vi ansvarar för detta och är inget du som kund behöver tänka på.

Webbhotell är vad det låter som, ett hotell på webben. Vårt webbhotell möjliggör domän, domännamn, säkra hemsidor, e-posttjänster anpassade för företaget samt många andra funktioner.

Österbottens Databyrå Ab
E-post
Adress
  • Höåsvägen 31
  • 64210 Kalax, FINLAND
fi-registrar
Top